Вежди – оформяне, боядисване, ламиниране

Вежди – оформяне, боядисване, ламиниране

Оформяне на вежди

Цена: 10лв.


Оформяне на вежди и боядисване с боя

Цена: 20лв.


Оформяне на вежди и боядисване с кана

Цена: 30лв.


Ламиниране на вежди

Вежди – оформяне, боядисване, ламиниране

Цена: 90лв.


Ако желаете да видите и терапии за лице натиснете тук: Терапии за лице.


Natalia Dolzhenko's logo

Козметик Наталия Долженко 0896939619!!!


Детски пазар - Сайт за безплатни обяви за детски и бебешки стоки. Detskipazar.