Микроблейдинг за красиви вежди

Какво представлява микроблейдингът?

doing microblading


Всеки може да има хубави и естествено изглеждащи вежди. Микроблейдингът представлява изграждане на вежди чрез рисуване на косъмчета с помощта на фино ножче, потопено в пигмент. Формата на веждата се определя според чертите на лицето на клиента и е строго индивидуална за всеки човек. Тя се конструира чрез изчисляване на златното сечение на лицето. Веждата се построява за конкретното лице в зависимост от различни фактори като големина на окото, челото, и носа. Резултатът е уникална форма, пасваща идеално на чертите и личните предпочитания на клиента.


Наталия Долженко — мастер по микроблейдинг и микропигментация-https://nataliadolzhenko.com/microblading-page/

Следващата стъпка е създаването на рамка по измерената вече форма. Клиентът има възможността да види нарисувана веждата преди да бъде извършена реалната процедура и да обсъди дали това е желаният резултат. Микроблейдингът се извършва по финализираната рамка. Нанася се локален анестетик преди процедурата (обезболяващ гел, при който болката е почти незабележима).

Различни стилове

Преди и след Микроблейдинг. Before and after Мicroblading.

Има различни начини за подреждане на косъмчетата според типа лице и дължината на косъмчетата на конкретната вежда. По-известните стилове в микроблейдинга са азиатски и европейски. Тъй като при някои клиенти косъмчета растат нагоре, при други настрани, а при трети посоката се променя в различните зони на веждата, косъмчетата се рисуват индивидуално за конкретния клиент. Резултатът е възможно най-реалистични естествено изглеждащи вежди.


Наталия Долженко — мастер по микроблейдинг и микропигментация -https://nataliadolzhenko.com/microblading-page/

Ретуш

Един месец след извършването на микроблейдинг процедурата се прави ретуш или поправка, тъй като веждите при повечето клиенти изсветляват, което е напълно нормално. Това е функцията на ретуша — кожата да се напои с пигмент. Интересен и положителен страничен ефект на микроблейдинга е че при голяма част от клиентите започва растеж на косъмчетата след процедурата. Самият пигмент е минерален и стимулира и работи като мезотерапия за кожата, възстановявайки растежа на космения фоликул.

Трайност

Тъй като пигментът е натурален, кожата го абсорбира и го преработва почти изцяло. Това е положително тъй като тенденциите се променят, кожата се променя с възрастта, веждите изсветляват и постепенно изчезват. Ефектът от микроблейдинга трае около една година. Няма възрастови ограничения. Всички заслужаваме да се чувстваме красиви и със самочувствие!


Наталия Долженко — мастер по микроблейдинг и микропигментация-https://nataliadolzhenko.com/microblading-page/


Natalia Dolzhenko's logo

Козметик Наталия Долженко 0896939619!!!


Детски пазар - Сайт за безплатни обяви за детски и бебешки стоки. Detskipazar.