Мигли – Поставяне или Ламиниране?

В съвременния забързан ритъм на живота, жената има все по малко време за гримиране. Подчертаването на окото с процедурите за мигли, чрез екстеншън или ламиниране, спестява ежедневното гримиране. Но тук идва въпроса какво да изберем  – естествена визия с ламиниране на мигли или забележителен ефект  –  с удължаване(екстеншън) на мигли???

Екстеншън(Косъм по косъм, 3D, Руски обем)

Преди и след поставяне на 3D мигли. Before and after eyelash extensions.


Има два начина за поставяне на мигли при екстеншън – косъм по косъм и обемна техника. Изключително важно и при двата начина е миглите да се слагат на по едно косъмче и да не се засягат съседни. Тъй-като това пречи на естествения растеж на миглите и може да причини окапване. Миглите за екстеншън се избират според дължината на естествената мигла, формата на окото и клепача като естествено се взимат под внимание и личните предпочитания на клиента.Тези фактори са от голямо значение, защото за всеки човек е подходяща различна дължина, при която миглите ще стоят максимално красиво и няма да паднат или да причинят дискомфорт.


Миглопластика от Наталия Долженко — козметолог с дългогодишен професионален опит -https://nataliadolzhenko.com/3d-eyelashes-page/

Подръжка


За да изглеждат миглите добре, през няколко седмици е нужно да се прави поправка. Тя зависи от техниката на поставяне. При метода “косъм по косъм” поправката се извършва средно на 10–14 дни, при метода “Обемна техника” — 3–4 седмици. Все пак е препоръчително да се правят почивки, за да не се нарушава естественият растеж на миглите. Препоръчителния период за почивка е на 3–4 месеца.

Ламиниране

Преди и след Извиване на мигли. Before and after LVL Lash Lift.

Ламинирането или лифтингът на мигли е страхотна процедура за подчертаване на естествени мигли. След ламиниране, окото изглежда сякаш има спирала и няма нужда от гримиране. Разбира се, това не пречи на гримирането, а напротив — с лекота подчертава красотата на окото.


Миглопластика от Наталия Долженко — козметолог с дългогодишен професионален опит —  https://nataliadolzhenko.com/laminirane-na-migli-lifting-na-migli/

Ламинирането подобрява структурата на миглата и я прави по-плътна. Терапията включва извиване, фиксиране, подхранване, хидратиране и боядисване на миглите. Боядисването придава допълнителна дължина на миглите, които често изсветляват от слънчевата светлина и визуално губят дължината си. Те се фиксират в определена позиция и се постига ефект на очна линия, при който клиентът вече няма нужда да прекарва дълго време гримирайки се пред огледалото сутрин.

Преди процедурата може да се направи тест за алергии, който да намали вероятността за поява на алергични реакции. Минималният период между процедурите е 6 седмици, а максимален няма. Ефектът се губи, когато миглите се сменят по естествен начин. Ламиниране на мигли може да се направи отново след 6–8 седмици.

Миглопластика от Наталия Долженко — козметолог с дългогодишен професионален опит — https://nataliadolzhenko.com/3d-eyelashes-page/

 


Natalia Dolzhenko's logoКозметик Наталия Долженко 0896939619!!!

 


Детски пазар - Сайт за безплатни обяви за детски и бебешки стоки. Detskipazar.