Лазерна и Фотоепилация


Извършване на лазерна епилация. Hair remove treatment.

 Премахването на нежеланото окосмяване отнема значителна част от свободното ви време. То може да бъде спестено като замените бръсненето или кола маската с лазерна или фотоепилация

Какво представляват? 

 Лазерната и Фотоепилацията са най-ефективните и съвременни методи за трайно премахване на нежеланото окосмяване.  Базирани са на действието на импулсната светлина, която достига и разрушава основата на косъма (фоликула). При процедурата светлинните импулси се поглъщат от меланина (пигментът оцветяващ космите и кожата) и се преобразуват в топлинни, които от своя страна нагряват и разрушават корена на косъма, без да нараняват повърхността на кожата.

Болезнена ли е процедурата?

 При  всеки импулс от светлина се усеща леко щипване или парване, подобно на удар от гумен ластик. В някои зони с по тъмни косми с дълбоко разположени корени се усеща леко боцване. 

Очаквани резултати?

 Веднага след всяка процедура се вижда постоянно намаляване на броя на третираните косми. Прави се по една процедура на месец. За да се постигнат отлични резултати се прилагат няколко процедури (в повечето случаи между 5 и 8).

 Ако планирате да се подложите на лазерна или фотоепилация, трябва да ограничите използването на кола маска в продължение на най-малко две седмици!

Цени:


Горна устна   19лв.


Брадичка   29лв.


Бакенбарди   29лв.


Овал   39лв.


Скули   24лв.


Шия   29лв.


Ръце   45лв.


Подмишници   25лв.


Крака   110лв.


Половинки крака   70лв.


Бикини линия   39лв.


Цели бикини   59лв.


Ареоли   14лв.


Корем   39лв.


Гърди   49лв.


Рамене   39лв.


Ако желаете да научите повече и за процедурата Фотоподмладяване натиснете тук: Фотоподмладяване.


Natalia Dolzhenko's logoКозметик Наталия Долженко 0896939619!!!


Детски пазар - Сайт за безплатни обяви за детски и бебешки стоки. Detskipazar.